Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Mousse van forel met kappertjes en chutney van rode biet 11,50
Ceviche zalm en sint-jakobsschelp met passievrucht, mandarijn, peper, ui en koriander 12,50
Carpaccio van hertenfilet met kaaskoekjes, pesto, balsamico-crème, pijnboompitten en geraspte ganzenlever 13,50
Millefeuille van gekonfijte eendenbout, appel en witlof 11,50
Paté van eendenlever met chocolade en en sherrygelei 13,00
Zacht gerookte kalkoenfilet met in maanzaad gebakken geitenkaas en compote van ui en vossenbessen 10,50
Gebakken gamba’s met gekonfijte pomodori en Provençaalse knoflooksaus 11,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 4,75
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 7,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 7,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 7,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Skrei-kabeljauwfilet in panchetta gegaard met boletenrisotto 19,50
Gegrilde zalm met luchtige witte wijn-dillesaus 20,50
Gevulde Waardse kip met paddenstoelenroomsaus 19,50
Medaillon en procureur van het Livar-kloostervarken met gekaramelliseerde kastanjes, pastinaakmousseline en honing-mosterdsaus 22,50
Tamme eendenborstfilet met tijmrösti en bosvruchtensaus 19,50
Waardse biefstuk met champignons en romige pepersaus 22,50
Kalfswang en kalfszwezerik op andijviestamppot en saliesaus 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 16,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 16,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, mozzarella, champignons en olijven met tomatensaus 16,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 16,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus 16,50


Nagerechten

Advocaatparfait met speculaasbisquit, banaanchips en Pisang-Ambongel 8,50
Gedrenkte cake van noten, zuidvruchten en chocolade met warme kersen en vanille-roomijs 11,50
Kaasplateau uit Hazerswoude 10,50
Crème brûlée met vijgencompote, mascarponeroom, vanilleparfait en chocoladeijs 9,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 7,50
Wentelteefjes met anijsbavarois, karamelappeltjes en sorbetijs 9,00
À la minute gebakken appeltaart in bladerdeeg met spijs en roomijs (15 min.) 8,50
Grand Dessert van ’t Haasje 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 34,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 10,-
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk(€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 25,00

~ Gemarineerde tonijn met sesam, komkommerspaghetti en sojadressing ~
of
~ Carpaccio van rauwe runderhaas met basilicumpesto, pomodori, balsamico-crème en Parmezaanse kaas ~
of
~ Lentesalade met pulled chicken, voorjaarsgroenten en French-dressing ~

***

~ gebakken scholfilets met romige aardappelconfit en saus van bieslook-zilveruitjes ~
of
~ Zacht gegaarde lamsprocureur met rijk gevulde bourgondische saus ~
of
~ Gegrilde runderbiefstuk met tuinkruidenboter ~

***

~ Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnotenroomijs ~
of
~ Tiramisu “eigen stijl” met sorbetijs ~
of
~ Dessert Tropical: variatie van ananasbereidingen