Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Cannelloni van makreel, gerookte ham en polenta met kerrie-gemberdressing en witte druiven 14,50
Wafel van aardappel en Parmezaanse kaas met gemarineerde tonijntartaar, avocado en coquille 16,50
Marbré van gekonfijte eend en champignons gevuld met kalkoenmousse met mangochutney 14,50
Tarte tatin van sjalotjes, bospeen, cornichons en hertenhaas met citrusjus en korianderolie 15,50
Salade met duivenborst, zwarte bessendressing, paddenstoelencake en knapperige pecannoten 16,50
Gebakken Livar-bloedworst met gekaramelliseerde appel, bietencrème en appelsorbetijs 12,50
Pompoensoep en crostini opgemaakt met eendenrilette, appel, biet en walnoten 13,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 7,50
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 12,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 9,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 9,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Kabeljauwfilet met zuurkool, aardappelstamp en kruidenpanade en beurre blanc 24,50
Gebakken zeetong met boterjus en citroen 27,50
Wildzwijn-procureur en zijn kotelet met gefrituurde kastanjes, pastinaakmousseline en bessensaus 25,50
Hertenrugfilet met zoete aardappel en portsaus 26,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
“Polderhaas” in 3 bereidingen: topper van ’t Haasje !!!! 27,50
Rollade van fazant en Chinese kool met saus van marsala en chocolade 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 19,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 19,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 19,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus (vegan) 19,50


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 13,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 9,50
Gekonfijte ananas met hemelse modder en pistache-ijslolly 11,50
Grand Dessert van ’t Haasje 16,50
À la minute gebakken peren-amandeltaart met roquefort-roomijs en oude port 15,50
Warm aanbevolen!: gebak, mousse en ijs van chocolade en passievrucht 13,50
Crème brûlée met vijgencompote, mascarponeroom, parfait en chocolade-ijs 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 32,50


- Gerookte zalm met boekweitpoffertjes, crème fraîche en waterkers
of
-Arabisch gemarineerde gevogeltepaté met frisse crème van avocado
of
-Tarte-tatin van sjalotjes en peer met roquefort en koriander-citrusjus

********************

- Gebakken zeebaarsfilet met dilleroomsaus
of
- Hertenpeper met aardappelmousseline en rode kool van het huis
of
- Runderbiefstuk met paddenstoelensaus
of
- Feta met honing in krokant jasje, geroosterde aubergine, tomaat-paprikasalsa en mint-balsamicodressing

********************

-Cheesecake met frambozensaus en yoghurtijs
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken