Diner
Voorgerechten
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter| Tartaar van tonijn, avocado en mango met paprikacoulis | 15,50 | 
| Gebakken bloedworst van het Livar-varken met karamelappel en bietencrème | 14,50 | 
| Carpaccio van hert met balsamico, Padano en pijnboompittencrème | 14,50 | 
| Terrine van wildzwijn met pompoen en piccalillysaus | 15,50 | 
| Rollade van fazant en duif op paddenstoelencake en zwarte bessendressing | 16,50 | 
| Brandade van gerookte paling met buikspek, jeneverbessencrème en gemarineerde komkommer | 16,50 | 
| Quichetaart met pancetta en rucolasalade | 12,50 | 
Voorgerechten Vegetarisch
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter| Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade | 7,50 | 
| Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus | 12,50 | 
| Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus | 9,50 | 
| Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen | 9,50 | 
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote| Kabeljauwfilet met zuurkool en stamp, gegratineerd met kaas-kruidenpanade en beurre blanc | 24,50 | 
| Zalmfilet in brioche-enveloppe met grove mosterdsaus | 25,50 | 
| Waardse biefstuk met gebakken champignons en saus van rode en groene pepers | 26,50 | 
| Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus | 28,50 | 
| Trio van ’t Haasje: haasfilet met chocoladesaus, hazenpeper en hazenbitterbal met mosterd-piccalillycrème | 27,50 | 
| Wilde eendenborstfilet met eendenrilette en bosvruchtensaus | 25,50 | 
| Hertenbiefstuk met gemengde noten, aardappelgratin en veenbessencompote | 26,50 | 
Hoofdgerechten Vegetarisch à € 21,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote| Cannelloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella | 
| Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus | 
| Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus | 
| Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus | 
Nagerechten
| Kaasplateau uit Hazerswoude | 13,50 | 
| Parfait van tiramisu met koude cappuccino en chocolademousse | 12,50 | 
| Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs | 9,50 | 
| À la minute gebakken perentaart met oude port en roquefortijs | 14,50 | 
| Grand dessert van ’t Haasje | 17,50 | 
| Minicharlotte van frambozen met hazelnotencrunch en passievruchtensorbetijs | 13,50 | 
| Bombe van zwarte bessenijs en kastanje-spaghetti en gel van crème de cassis | 12,50 | 
3-gangen Surprise-menu 
voor slechts € 42,50
      U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.
Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes
Lunch
Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!
Actie-menu € 35,-
- Crunchy gebakken garnalen met hoisinsaus en paksoi
of
- Rundersteak tartaar met gepekelde eidooier en wilde paddenstoelen
of
- Salade gemarineerde tomaat met mozzarella en nectarines
********************
- Gebakken sliptongetjes met citroen-peterseliejus
of
- Demi coquelet met compote van appel en zwarte bessen
of
- Wildzwijn-rugfilet met pastinaak-selderijmousseline en jeneverbessensaus (+7,50)
of
- Witlof gevuld met krokante notenmix en avocado, gelakt in honing
********************
- Kaneelbavaroisetaart omgeven door pandan-spekkoek met sorbetijs van mango en passie
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken
 
						