Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Terrine van gerookte zalm en romige sliptongfilets met augurkgel en bieslookextract 14,50
Gebakken gamba’s met gepofte pomodori en tuinkruidensaus 14,50
Carpaccio van watermeloen met Seranoham, pijnboompitten en Parmezaans kaaskoekje 12,50
Delicate paté van eendenlever met chocolade en sherrygelei 16,50
Wildzwijn-procureur met gebrande geitenkaas op salade van spinazie en rucola en walnotenkaramel 13,50
Paté van pompoen en patrijs met cranberrycompote en zwarte bessendressing 13,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 5,75
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 9,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 8,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 8,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
à la minute gerookte zalm met witte wijnsabayon en gemarineerde komkommerspaghetti 19,50
IJslandse kabeljauwrugfilet met risotto van boleten en dillebotersaus 21,50
Wildzwijn-kotelet en wildzwijn-peper met chocolade-portsaus en mousseline van knolelderij 24,50
Waardse biefstuk met gebakken paddenstoelen en zacht romige peper-cognacsaus 23,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 25,50
Fazantenborstfilet in parmaham met zuurkoolstamppot en jus van salie en rozemarijn 22,50
Hertenrugfilet met vossenbessensaus en gefrituurde kastanjes 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 17,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 17,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 17,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 17,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus 17,50


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 11,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 8,50
Kastanje-tiramisu met bosvruchtensorbetijs en vijgenkaramel 10,50
Grand Dessert van ’t Haasje 14,50
Perenroomtaart met speculaasijs en amandel 9,50
Sachertaart uit eigen keuken met gemarineerde sinaasappel en mintijs 10,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 37,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 10,-
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 27,50


- Hollandse garnalen met avocado, appel en kerriecocktailsaus
of
- Gevogeltepaté en croûte met appel-vossenbessensaus
of
-Pastinaaksoep met basilicumpesto en pijnboompitten

********************

-Victoriabaarsfilet met gebakken inktvisringen en zongedroogde tomaat
of
-Wilde eendenborstfilet met pruimen-bramensaus(+7,50)
of
- Gegrilde runderrib-eye en tuinkruidenboter
of
- Gepofte zachte paprika gevuld met spinaziecrème en ei

********************

-Verse maccarons van frambozen met hazelnootcrème en passievruchten-sorbetijs
of
- Dessertverassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken