Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Dubbel gerookte paling op briochetoast en romige paté van geconfijte aardappel, boleet en prei 14,50
Makreelrollade met polenta en gerookte ham, kerrie-gemberdressing en witte druive 14,50
Gebakken gamba’s met gepofte pomodori en tuinkruidensaus 14,50
Carpaccio van het rund met balsamicocrème, pijnboompitten en Parmezaans kaaskoekje 12,50
Delicate paté van eendenlever met chocolade en sherrygelei 16,50
Gepofte appel met gebakken Livar-bloedworst, bietencrème en appelsorbetijs 12,50
Luchtige wafel met gerookte eendenborstfilet en mango-chutney 13,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 5,75
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 9,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 8,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 8,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
à la minute gerookte zalm met witte wijnsabayon en gemarineerde komkommerspaghetti 19,50
Skrei kabeljauwrugfilet met risotto van boleten en dillebotersaus 21,50
Geconfijte eendenbout met zwarte bessensaus 22,50
Waardse biefstuk met bearnaisesaus 23,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 25,50
Varkenshaas en varkensprocureur met honing-mosterdsaus 21,50
Hertenrugfilet met hertenpeper en vossenbessensaus 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 17,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 17,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 17,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 17,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus 17,50


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 11,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 8,50
Chocoladeprofiterole met advocaatbavarois en banaanijs 10,50
Grand Dessert van ’t Haasje 14,50
À la minute gebakken appeltaart in bladerdeeg met amandelspijs en vanille-roomijs 10,50
Speculaas-crème brulée met bosvruchtensorbetijs 9,50
Mini-ijstaart van yoghurt en chocolade met warme kersen 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 37,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 10,-
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 27,50


- Visbereidingen van zalm, paling en makreel
of
- “Pulled Pork” à la chimichurri
of
-Romige tomatensoep en ravioli gevuld met mozzarella

********************

-Gebakken verse IJslandse zeewolffilet met Provençaalse cherrytomaatjes
of
- Gevulde Waardse kipfilet met avocadopasta
of
Gegrilde Kalfspicanha gelakt met Argentijnse marinade
of
- Pakket van gestoofde ijsbergsla met voorjaarsgroente en geitenkaas

********************

-Mint-pannacotta met bosvruchten en witte wijn-citroensorbetijs
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken