Diner
Voorgerechten
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterDubbel gerookte paling op briochetoast en romige paté van geconfijte aardappel, boleet en prei | 16,50 |
Makreelrilette met bietenchutney en gefrituurde appelkappers | 14,50 |
Gerookte eendenborst met mango, spekjes en paddenstoelencake | 14,50 |
Taartje van rundercarpaccio met rucolasoep en mozzarellastick | 12,50 |
Geitenkaas met courgetterauwkost, tomatenjam en pijnboompitten | 16,50 |
Gepofte appel met gebakken Livar-bloedworst, bietencrème en appelsorbetijs | 12,50 |
Gepocheerde peer met roquefortbavaroise, zuurkoolflan en selderijkroepoek | 13,50 |
Voorgerechten Vegetarisch
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterBrood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade | 7,50 |
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus | 12,50 |
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus | 9,50 |
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen | 9,50 |
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôteSkrei-kabeljauw met rösti gebakken en salie-knoflooksaus | 24,50 |
Zeeduivelfilet in katenspek met koolrabi, pompoencrème en jus van limoen en rozemarijn | 27,50 |
Visvangst van de week gegratineerd met croutons, tuinkruiden en pecorino | 25,50 |
Runderbiefstuk met saus van verse rode- en gedroogde groene peper | 26,50 |
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus | 28,50 |
Gevulde parelhoenfilet met romige bieslooksaus | 23,50 |
Gekonfijte eendenbout rijkelijk overgoten met bourgondische saus | 24,50 |
Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôteCanneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella | 19,50 |
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus | 19,50 |
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus | 19,50 |
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus | 19,50 |
Nagerechten
Kaasplateau uit Hazerswoude | 13,50 |
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs | 9,50 |
Kokoscannelloni gevuld met kokosparfait en chocoladebiscuit en frambozensorbetijs | 11,50 |
Grand Dessert van ’t Haasje | 16,50 |
Charlotte Russe van bosvruchten met walnotencrunch en honingijs | 15,50 |
Chocoladeparade: taart, mousse en profiterole met mint-roomijs | 14,50 |
Wentelteefjes met anijsparfait, karamelappeltjes en limoncellogelei | 12,50 |
3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50
U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.
Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes
Lunch
Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!
Actie-menu € 32,50
- Vis-trio van Schotse gerookte zalm, Hollandse garnalen en Hangcultuur mosselen
of
- Huisgemaakte “Pulled Pork” met slamix en balsamico-dressing
of
-Romige Provençaalse tomatensoep met basilicum en krokante mozzarellaballetjes
********************
- Gebakken zeebaarsfilet met dille-roomsaus
of
- Scharrelkip-dijspies op Indische wijze met mangochutney
of
-Rosé gebraden runderpicanha overgoten met tuinkruidenjus
of
- Asperges met ei en/of beenham, gesmoorde krieltjes en boterjus
********************
-Spekkoekbavarois met kokosroomijs en zacht fruit
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken