Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Saffraan-pastasalade met jonge groente en gerookte zalmsnippers 13,50
Gemarineerde tonijn met komkommerspaghetti, sojastroop en wasabi-ijs 16,50
Carpaccio van het rund met tomaat, rucola, balsamicocrème en Pecorino kaas 14,50
Salade van venkel met makreelrollade, avocado en passievrucht 15,50
Springroll van eendenborst, rode kool, sojaspruit, en bospeen met noten en sesamdressing 16,50
Frittata met geitenkaas, groene groente en tuinkruiden 12,50
Bouillabaisse: rijkelijk gevulde vissoep van tomaat, knoflook en saffraan met ook zeevruchten 15,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 7,50
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 12,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 9,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 9,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Kabeljauwfilet gegratineerd met kaas-kruidenpanade en beurre blanc 24,50
Gebakken zalmfilet met waterkers-roomsaus 25,50
Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus 21,50
Waardse biefstuk met gebakken champignons en saus van rode en groene pepers 26,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
Waardse kipfilet gevuld met pistache en bosbessen en luchtige mosterdsaus 24,50
Gegrilde lamskoteletjes met watermeloen en bladgroente 27,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 19,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 19,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 19,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus (vegan) 19,50


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 13,50
IJsbombe van kwark en frambozen gegratineerd met verse limoenschuim en gel van limoncello 12,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 9,50
Grand Dessert van ’t Haasje 16,50
Wentelteef van brioche met ricotta, zomerfruit en lemoncurd met yoghurtparfait 14,50
Bavaroisegebak van kokos en advocaat met banaansorbetijs 11,50
Dame Blanche anno 2024 met een zomers tintje 10,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 32,50


-Gegrilde cajun gamba’s met gevogelte rookworst
of
-Pinsa Romana met burrata, seranoham en perzik
of
- Gebakken geitenkaas met tomatenjam, pijnboompitten en balsamico

********************

- Oosters gebakken scholfilets met kokos, mango en sojasaus
of
- Gegrilde varkensprocureur, gelakt met eigen barbecuesaus
of
- Malse Ree-dijfilet met portsaus (+7,50)
of
- Open luchtige pancake gevuld met paddenstoelenragout en padano-kaaskorst

********************

-Aardbeiendessert: tartelette, sorbetijs, luchtige room en zijn saus
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken