Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Carpaccio van tonijn met in tempura gebakken gamba, pittige wortelketchup en Oosterse rauwkost 13,50
Ceviche zalm en sint-jakobsschelp met passievrucht, mandarijn, peper, ui en koriander 12,50
Makreel gebakken met seranoham en polenta, dressing van gember en kerrie met witte druif 11,50
Canneloni van gerookte eend en geitenkaas met marbré van geconfijte eend waarbij chutney van ui en sinaasappel 11,50
Delicate paté van eendenlever met chocolade en sherrygelei 14,50
Terrine van geconfijte fazant met ganzenlever en chutney van zuurkool, appel en rozijnen 13,50
Geroosterde wildzwijn-procureur met pompoencrème, salade mesclun en yoghurt-mintdressing 11,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 4,75
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 7,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 7,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 7,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Gegrilde tongfilet met coquille, gerookte knolselderijpuree, spitskool en kreeftenjus 23,50
Zeeduivelfilet in katenspek met koolrabi, pompoencrème en jus van limoen en rozemarijn 22,50
Waardse biefstuk met zuurkoolrisotto, gebakken paddenstoelen en sherrysaus 22,50
Kalfswang en kalfszwezerik op andijviestamppot en saliesaus 24,50
Wilde eendenborstfilet met tijmrösti en bosvruchtensaus 21,50
Hertenkalffilet met gekaramelliseerde witlof, zoete aardappel, mousse van schorseneer en morillesaus 23,50
Hazenstrüdel en hazenrugfilet met saus van haas, vanille en chocolade 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 16,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 16,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 16,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 16,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus 16,50


Nagerechten

Wentelteefjes met anijsparfait, karamelappeltjes en limoncellogelei 8,50
Chocolademousse met pistachekletskop, gekonfijte ananas en ananasijs 9,50
Kaasplateau uit Hazerswoude 10,50
Kastanje-tiramisu met vanille-roomijs, kastanjefritots en gekaramelliseerde vijg 9,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 7,50
Chocoladetaartje met brandewijn-karamelkersen en yoghurtroomijs 9,50
In bladerdeeg gebakken appeltaart ( 10 min.) met amandelspijs en roomijs 9,00
Grand Dessert van ’t Haasje 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 34,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 10,-
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk(€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 25,00

~ Tartaartaartje van gemarineerde tonijn, mango en avocado ~
of
~ Rundercarpaccio met balsamicocrème, basilicumpesto, pomodori en Parmezaanse kaaskoekjes ~
of
~ Roomzachte Indiase kerriesoep, eigen stijl ~

***

~ Roodbaarsfilet met romige knolletjes en dillesaus ~
of
~ Hertenpeper met romige puree, rode kool en appelbeignet ~
of
~ t Haasje van het varken met champignon-roomsaus ~

***

~ Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnotenroomijs ~
of
~ Dessertpallet van seizoenfruit, -gebak en sorbetijs ~
of
~ Dame Blanche


Kerst-keuzemenu 3 gangen 2018

à € 52,50
 

VOORGERECHT:

~   Tonijntartaar met avocado, mango en paprikacoulis   ~

~   Taartje van rundercarpaccio met rucolasoep en mozzarellastick   ~

~   Pastei van haas en konijn “en croûte” met schuim en gelei van abdijbier  ~

~   Geitenkaas met courgetterauwkost, tomatenjam en pijnboompitten   ~

~   Eventueel extra Soep € 9,50   ~

~   Espresso van wildbouillon en bospaddenstoelen   ~

 

HOOFDGERECHT:

~   Scholfilet met korstje van broodbrunoise, kappertjes en groene kruiden, puree van bospeen en schuimige vissaus ~

~   Gegratineerde oventaartje van kalfswang en knolselderij met kalfsmedaillon met blauwschimmelkaas en portsaus   ~

~   Hertenburger in briochebrood met bacon, uiencompote, truffelmayonaise en eendenlever   ~

~   Strüdel van paddenstoelenragout en quiche van rode bietjes zwarte bessen en crème fraîche   ~

~   Eventueel extra Hazerswoudse kaasplateau € 9,50   ~

 

DESSERT:

~   Appel-crème brulee met hazelnoottaartje, saus van boerenjongens en vanille en kaneel-appelstroopijs   ~

~   Chocoladetaartje met karamel-brandewijnkersen en yoghurt-roomijs   ~