Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Dubbel gerookte paling op briochetoast en romige paté van geconfijte aardappel, boleet en prei 16,50
Tonijn met peper en gember, wasabi-ijs, ingelegde komkommer en sojastroop 14,50
Galantine van wilde eend met pistache, pieds de mouton en cassisgelei 14,50
Taartje van rundercarpaccio met rucolasoep en mozzarellastick 12,50
Wildzwijnpaté met taartje van eendenlever, blue d’auvergne en rozijnenbrood 16,50
Gepofte appel met gebakken Livar-bloedworst, bietencrème en appelsorbetijs 12,50
Crèmesoep van paddenstoelen, wildbouillon en truffel 13,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 7,50
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 12,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 9,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 9,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Gepocheerde tongfilet met zalmmousse en saffraansaus 24,50
Zeeduivelfilet in katenspek met koolrabi, pompoencrème en jus van limoen en rozemarijn 27,50
Sous-vide bereide fazantenfilet met geitenkaas-zuurkoolstamppot en zwarte bessensaus 25,50
Hertenrugfilet met gefrituurde kastanjes, witlof en vossenbessensaus 26,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
“Polderhaas” in 3 bereidingen: topper van ’t Haasje !!!! 27,50
Ganzenburger met paarse spitskool, pancetta, roomkaas en uienchutney 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 19,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 19,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 19,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus 19,50


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 13,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 9,50
Bitterkoekjesparfait met zwarte bessencompote en krokante nougat 11,50
Grand Dessert van ’t Haasje 16,50
À la minute gebakken peren-amandeltaart met roquefort-roomijs en oude port 15,50
Chocoladetaartje met brandewijn- karamelkersen en yoghurtijs 9,50
Wentelteefjes met anijsparfait, karamelappeltjes en limoncellogelei 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 32,50


- Gemarineerd zalmtaartje met frisse salade, mosterd-dillesaus en sesamknapper
of
- Hertencarpaccio met pesto, balsamicocrème, pomodori, pijnboompitten en pecorino
of
-Herfstsalade van pompoen, spruitjes, peer en paddenstoel

********************

- Gebakken zeetongetje met citroen en remouladesaus (+ 7,50)
of
- Runderhachée met beemsterkaasmousseline, rode kool en appelcompote
of
-Ganzenburger met pancetta, geitenkaas, paarse spitskool en uienchutney
of
- Gepocheerde peer met blauwschimmelkaas en rode paprikasaus

********************

-Mangoparfait met gekonfijte ananas en frambozensaus
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken