Diner
Voorgerechten
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterCannelloni van makreel, gerookte ham en polenta met kerrie-gemberdressing en witte druiven | 14,50 |
Wafel van aardappel en Parmezaanse kaas met gemarineerde tonijntartaar, avocado en coquille | 16,50 |
Marbré van gekonfijte eend en champignons gevuld met kalkoenmousse met mangochutney | 14,50 |
Tarte tatin van sjalotjes, bospeen en cornichons; afgewerkt met roquefort en peer, waarbij citrusjus en korianderolie | 15,50 |
Salade met duivenborst, zwarte bessendressing, gevogelte-nuggets en knapperige pecannoten | 16,50 |
Gebakken Livar-bloedworst met gekaramelliseerde appel, bietencrème en appelsorbetijs | 12,50 |
Bouillabaisse: rijkelijk gevulde vissoep van tomaat, knoflook en saffraan met ook zeevruchten | 15,50 |
Voorgerechten Vegetarisch
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterBrood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade | 7,50 |
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus | 12,50 |
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus | 9,50 |
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen | 9,50 |
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôteSkrei-kabeljauwfilet met zuurkool, aardappelstamp en kruidenpanade en beurre blanc | 24,50 |
Gebakken zalmfilet met waterkers-roomsaus | 25,50 |
Varkens-procureur en zijn medaillons met honing-mosterdsaus | 25,50 |
Waardse biefstuk met gebakken paddenstoelen en saus van rode en groene pepers | 26,50 |
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus | 28,50 |
Waardse gevulde kipfilet met coulis van rode paprika | 27,50 |
Tamme eendenborstfilet met tijm-rösti en bosvruchtensaus | 24,50 |
Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôteCanneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella | 19,50 |
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus | 19,50 |
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus | 19,50 |
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus (vegan) | 19,50 |
Nagerechten
Kaasplateau uit Hazerswoude | 13,50 |
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs | 9,50 |
Kastanjemousse met warme chocolade-brownie, sinaasappel en mandarijnensorbetijs | 11,50 |
Grand Dessert van ’t Haasje | 16,50 |
Kwark-frambozenparfait met limoenschuim en bisquit van pistache en olijf | 14,50 |
Warme, à la minute gebakken, appeltaart met spijs en vanille-roomijs | 13,50 |
Crème brûlée met vijgencompote, mascarponeroom, parfait en chocolade-ijs | 12,50 |
3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50
U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.
Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes
Lunch
Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!
Actie-menu € 32,50
- Krokante wrap gevuld met tartaar van zalm
of
-Vitello tonnato: kalfsrosbief met saus van tonijn en ansjovis, waarbij kappertjes
of
- Gebakken geitenkaas met tomatenjam, pijnboompitten en balsamico
********************
- Koolvisfilet gegratineerd met kruidenkorst van garnalen
of
- Lamsfilet overgoten met een saus op Arabische wijze
of
- Demi coquelet met pancetta, salie en witte druiven
of
- Feta met honing in krokant jasje, geroosterde aubergine, tomaat-paprikasalsa en mint-balsamicodressing
********************
-Dubbel gebakken croissant gevuld met tropisch fruit en sorbetijs van passie en kokos
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken