Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Tonijn met peper en gember, wasabi-ijs, ingelegde komkommer en sojastroop 12,50
Gerookte eendenborstfilet met mango, bietensalade en paddenstoelencake 13,50
Dubbel gerookte paling met briochetoast en paté van aardappel, prei en truffel 14,50
Carpaccio van hert met krokant kaaskoekje en rasp van eendenlever 14,50
Delicate paté van eendenlever met chocolade en sherrygelei 16,50
Steak tartaar met zijn saus en krokant scharrelei 13,50
Gepofte appel met gebakken bloedworst, bietencrème en appelsorbet 12,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 4,75
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 7,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 7,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 7,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Krokante hutspot van bospeen met in saffraan gepocheerde sliptongfilets en peterselieolie 24,50
à la minute gerookte zalm met witte wijnsabayon en gemarineerde komkommerspaghetti 19,50
Skrei-kabeljauw krokant uit de oven met prei, tagliatelle, tomaat en peterselie 21,50
Waardse biefstuk met gebakken paddenstoelen en zacht romige peper-cognacsaus 24,50
Kalfswang en kalfszwezerik met hete bliksem, appelfillo en calvadossaus 26,50
Gevulde Waardse kipfilet met paddenstoelenroomsaus 19,50
Zacht geconfijte eendenbout rijkelijk overgoten met saus van champignons, vossenbessen en zilveruitjes 22,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 16,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 16,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 16,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 16,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus 16,50


Nagerechten

Peren-amandelspijstaart met roquefortijs en mini glaasje oude port 9,50
Hazelnotenbavarois met notenkletskop, gallet van chocolade en pistache met frambozenijs 9,50
Kaasplateau uit Hazerswoude 10,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 7,50
Combinatiedessert van sinaasappel, chocolade en speculaas 9,50
Kastanjeparfait met gekaramelliseerde vijg 9,00
Grand Dessert van ’t Haasje 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 37,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 10,-
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk(€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 27,50

~ Salade van Hollandse garnalen, avocado, appel en kerriemayonaise met zalmpaté ~
of
~ Galia-meloen met gerookte en gedroogde seranoham ~
of
~ Geitenkaas met courgetterauwkost, tomatenjam en pijnboompitten ~

***

~ Gebakken roodbaarsfilet met romige bieslooksaus ~
of
~ Gegrilde runder-bavette biefstuk met tuinkruidenboter ~
of
~ Gemarineerde kipsaté met kroepoek en zoetzuur van peen en spitskool ~

***

~ Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnotenroomijs ~
of
~ Verse zoete ananas met crème fraîchesaus en ananassorbetijs ~
of
~ Soesjes gevuld met Zwitserse room, vanille-ijs en chocoladesaus