Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Carpaccio van tonijn met in tempura gebakken gamba, pittige wortelketchup en Oosterse rauwkost 14,50
Ceviche zalm en sint-jakobsschelp met passievrucht, mandarijn, peper, ui en koriander 13,50
Dubbel gerookte paling met briochetoast en paté van aardappel, prei en truffel 14,50
Gerookte eendenborst met mango, bietensalade en gebakken katenspek 11,50
Delicate paté van eendenlever met chocolade en sherrygelei 14,50
Witlof gevuld met mousse van boerenachterham, waarbij appelgel en geconfijte appel 11,50
Klassiek rijk gevulde erwtensoep met een moderne afwerking 9,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 4,75
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 7,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 7,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 7,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Gegrilde tongfilet met coquille, gerookte knolselderijpuree, spitskool en kreeftenjus 24,50
Gebakken Skrei-kabeljauw met navets, dillesaus en röstipannenkoek 19,50
À la minute gerookte zalm met sabayon van chardonnay en tuinkers 19,50
Waardse biefstuk met gebakken paddenstoelen en zacht romige peper-cognacsaus 23,50
Kalfswang en kalfszwezerik met hete bliksem, appelfillo en calvadossaus 25,50
Zacht geconfijte eendenbout rijkelijk overgoten met saus van champignons, vossenbessen en zilveruitjes 19,50
Hertenfilet met gekaramelliseerde witlof, zoete aardappel, mousse van schorseneer en morillesaus 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 16,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 16,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 16,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 16,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus 16,50


Nagerechten

Wentelteefjes met anijsparfait, karamelappeltjes en limoncellogelei 8,50
Chocolademousse met pistachekletskop, gekonfijte ananas en ananasijs 9,50
Kaasplateau uit Hazerswoude 10,50
Kastanje-tiramisu met vanille-roomijs, kastanjefritots en gekaramelliseerde vijg 9,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 7,50
Chocoladetaartje met brandewijn-karamelkersen en yoghurtroomijs 9,50
In bladerdeeg gebakken appeltaart ( 10 min.) met amandelspijs en roomijs 9,00
Grand Dessert van ’t Haasje 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 37,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 10,-
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk(€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 27,50

~ Tartaartaartje van gemarineerde tonijn, mango en avocado ~
of
~ Rundercarpaccio met balsamicocrème, basilicumpesto, pomodori en Parmezaanse kaaskoekjes ~
of
~ Roomzachte Indiase kerriesoep, eigen stijl ~

***

~ Kabeljauwfilet met romige knolletjes en dillesaus ~
of
~ Runderbiefstuk met gebakken champignons en rode wijnsaus ~
of
~ Gegrilde varkenshaasmedaillon met tuinkruidenboter en varkensprocureur met rozemarijnsaus ~

***

~ Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnotenroomijs ~
of
~ Ananas-dessert van beignet, bavarois en sorbetijs ~
of
~ Dame Blanche