Diner
Voorgerechten
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterIn sesam kort gebakken tonijn met ingelegde komkommer, sojastroop en wasabi-ijs | 16,50 |
Gamba’s met pomodori en pittige mangosalsa | 14,50 |
Gebakken coquille op salade van appel en bieten met shiso-kruidenkaas | 14,50 |
Taartje van rundercarpaccio met rucolasoep en mozzarellastick | 12,50 |
Steak tartaar met spiegelei, cornichons, kappers en piccalillysaus | 16,50 |
Boletenrisotto met shiitake en gekaramelliseerde en gemarineerde tempeh (vegan) | 12,50 |
Zalmtrio: gerookt, gemarineerd en paté met mosterd-dilledressing | 13,50 |
Voorgerechten Vegetarisch
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterBrood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade | 7,50 |
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus | 12,50 |
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus | 9,50 |
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen | 9,50 |
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôteKabeljauwfilet met rösti gebakken en salie-knoflooksaus | 24,50 |
Gepocheerde tongfilet gevuld met zalmmousse en saffraansaus | 27,50 |
Visvangst van de week gegratineerd met croutons, tuinkruiden en pecorino | 25,50 |
Runderbiefstuk met saus van verse rode- en gedroogde groene peper | 26,50 |
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus | 28,50 |
Gevulde Waardse kipfilet met tuinkruiden-roomsaus | 23,50 |
Tamme eendenborstfilet rijkelijk overgoten met bosvruchtensaus | 24,50 |
Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôteCanneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella | 19,50 |
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus | 19,50 |
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus | 19,50 |
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus (vegan) | 19,50 |
Nagerechten
Kaasplateau uit Hazerswoude | 13,50 |
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs | 9,50 |
Kokoscannelloni gevuld met kokosparfait en chocoladebiscuit en frambozensorbetijs | 11,50 |
Grand Dessert van ’t Haasje | 16,50 |
Citroencrème brulee met sinaasappelsorbetijs en meringue | 15,50 |
Chocoladeparade: taart, mousse en profiterole met mint-roomijs | 14,50 |
Vegan aardbeiendessert: tartelette, sorbetijs en mousse | 12,50 |
3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50
U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.
Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes
Lunch
Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!
Actie-menu € 32,50
- Vitello Tonnato, sous vide bereide kalfsrosbief met saus van tonijn, kappertjes en ansjovis
of
Gelakte worstsoorten met zoete aardappel-crème en gekaramelliseerde vijg
of
-Koude komkommersoep, heerlijk fris en pittig
********************
- Gebakken zeebaarsfilet met dillesaus
of
- Hertenfilet met paddenstoelen en rode portsaus (+7,50)
of
- Kipdijsaté met gebakken ananas
of
- Wrap gevuld met barbecue Jackfruit en frites van zoete aardappel (vegan)
********************
-Pruimen-gembertaart met sorbetijs van het seizoen
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken