Diner
Voorgerechten
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterSaffraan-pastasalade met jonge groente en gerookte zalmsnippers | 13,50 |
Gemarineerde tonijn met komkommerspaghetti, sojastroop en wasabi-ijs | 16,50 |
Carpaccio van het rund met tomaat, rucola, balsamicocrème en Pecorino kaas | 14,50 |
Salade van venkel met makreelrollade, avocado en passievrucht | 15,50 |
Springroll van eendenborst, rode kool, sojaspruit, en bospeen met noten en sesamdressing | 16,50 |
Frittata met geitenkaas, groene groente en tuinkruiden | 12,50 |
Bouillabaisse: rijkelijk gevulde vissoep van tomaat, knoflook en saffraan met ook zeevruchten | 15,50 |
Voorgerechten Vegetarisch
Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboterBrood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade | 7,50 |
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus | 12,50 |
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus | 9,50 |
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen | 9,50 |
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôteKabeljauwfilet gegratineerd met kaas-kruidenpanade en beurre blanc | 24,50 |
Gebakken zalmfilet met waterkers-roomsaus | 25,50 |
Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus | 21,50 |
Waardse biefstuk met gebakken champignons en saus van rode en groene pepers | 26,50 |
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus | 28,50 |
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus | 28,50 |
Waardse kipfilet gevuld met pistache en bosbessen en luchtige mosterdsaus | 24,50 |
Gegrilde lamskoteletjes met watermeloen en bladgroente | 27,50 |
Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôteCanneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella | 19,50 |
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus | 19,50 |
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus | 19,50 |
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus (vegan) | 19,50 |
Nagerechten
Kaasplateau uit Hazerswoude | 13,50 |
IJsbombe van kwark en frambozen gegratineerd met verse limoenschuim en gel van limoncello | 12,50 |
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs | 9,50 |
Grand Dessert van ’t Haasje | 16,50 |
Wentelteef van brioche met ricotta, zomerfruit en lemoncurd met yoghurtparfait | 14,50 |
Bavaroisegebak van kokos en advocaat met banaansorbetijs | 11,50 |
Dame Blanche anno 2024 met een zomers tintje | 10,50 |
3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50
U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.
Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes
Lunch
Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!
Actie-menu € 32,50
-Gegrilde cajun gamba’s met gevogelte rookworst
of
-Pinsa Romana met burrata, seranoham en perzik
of
- Gebakken geitenkaas met tomatenjam, pijnboompitten en balsamico
********************
- Oosters gebakken scholfilets met kokos, mango en sojasaus
of
- Gegrilde varkensprocureur, gelakt met eigen barbecuesaus
of
- Afrikaans gemarineerde kipdijrollade met bosvruchtensaus
of
- Open luchtige pancake gevuld met paddenstoelenragout en padano-kaaskorst
********************
-Aardbeiendessert: tartelette, sorbetijs, luchtige room en zijn saus
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken