Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Tonijn met peper en gember, wasabi-ijs, ingelegde komkommer en sojastroop 12,50
Gebakken gamba’s met gepofte pomodori en tuinkruidensaus 14,50
Rundercarpaccio met balsamico, pijnboompitten en krokant kaaskoekje 14,50
Delicate paté van eendenlever met chocolade en sherrygelei 16,50
Steak tartaar met zijn saus en krokant scharrelei 13,50
Gevogeltepaté en croûte met vossenbessensaus 12,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 5,75
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 9,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 8,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 8,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
à la minute gerookte zalm met witte wijnsabayon en gemarineerde komkommerspaghetti 19,50
Op de huid gebakken roodbaarsfilet met romige dillesaus 21,50
Varkenshaas en varkensprocureur met jus van salie 19,50
Waardse biefstuk met gebakken paddenstoelen en zacht romige peper-cognacsaus 24,50
Lamsfilet met saus van sinaasappel, kaneel, mint en komijn 22,50
Eendenborstfilet met bosvruchtensaus en rösti van tijm 21,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 16,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 16,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 16,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 16,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus 16,50


Nagerechten

Chocolade eclair met kumquats en citrusroom 9,50
Kaasplateau uit Hazerswoude 11,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 8,50
Yoghurt-panna cotta met roodfruit en honingroomijs 9,50
Grand Dessert van ’t Haasje 14,50
Kwarkparfait met watermeloen en basilicum 10,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 37,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 10,-
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 27,50


- Saladetaart met gemarineerde zalm en mosterd-dilledressing
of
- Rosbief met appel-bietensalade en honing-yoghurtdressing
of
-Prei-crèmesoep met ei en knoflook

********************

-Klassieke mosselpan met 3 koude sauzen
of
-Wilde eendenborstfilet met pruimen-bramensaus(+7,50)
of
- Gegrilde runderribeye tuinkruidenboter
of
- Gevulde tomaten met mousse van erwten en mediterrane groente

********************

-Aardbeiendessert: Aardbeientiramisu, met verse aardbei en aardbei-sorbetijs
of
- Dessertverassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken