Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Cannelloni van makreel, gerookte ham en polenta met kerrie-gemberdressing en witte druiven 14,50
Wafel van aardappel en Parmezaanse kaas met gemarineerde tonijntartaar, avocado en coquille 16,50
Marbré van gekonfijte eend en champignons gevuld met kalkoenmousse met mangochutney 14,50
Tarte tatin van sjalotjes, bospeen en cornichons; afgewerkt met roquefort en peer, waarbij citrusjus en korianderolie 15,50
Salade met duivenborst, zwarte bessendressing, gevogelte-nuggets en knapperige pecannoten 16,50
Gebakken Livar-bloedworst met gekaramelliseerde appel, bietencrème en appelsorbetijs 12,50
Bouillabaisse: rijkelijk gevulde vissoep van tomaat, knoflook en saffraan met ook zeevruchten 15,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 7,50
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 12,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 9,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 9,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Skrei-kabeljauwfilet met zuurkool, aardappelstamp en kruidenpanade en beurre blanc 24,50
Gebakken zalmfilet met waterkers-roomsaus 25,50
Varkens-procureur en zijn medaillons met honing-mosterdsaus 25,50
Waardse biefstuk met gebakken paddenstoelen en saus van rode en groene pepers 26,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
Waardse gevulde kipfilet met coulis van rode paprika 27,50
Tamme eendenborstfilet met tijm-rösti en bosvruchtensaus 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 19,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 19,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 19,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus (vegan) 19,50


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 13,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 9,50
Kastanjemousse met warme chocolade-brownie, sinaasappel en mandarijnensorbetijs 11,50
Grand Dessert van ’t Haasje 16,50
Kwark-frambozenparfait met limoenschuim en bisquit van pistache en olijf 14,50
Warme, à la minute gebakken, appeltaart met spijs en vanille-roomijs 13,50
Crème brûlée met vijgencompote, mascarponeroom, parfait en chocolade-ijs 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 32,50


- Sashimi van zeeduivel met ingemaakte radijs en crème van amandelen
of
-“Pulled chicken” met Koreaanse nuggets van kip, shi-itake en pompoen
of
- Gebakken geitenkaas met tomatenjam, pijnboompitten en balsamico

********************

- Gebakken zeebaarsfilet met dilleroomsaus
of
- Tamme eendenborstfilet met bosvruchtensaus
of
- Zacht gegaarde rundersukade met gegrilde rozeval en rouleau van spitskool
of
- Feta met honing in krokant jasje, geroosterde aubergine, tomaat-paprikasalsa en mint-balsamicodressing

********************

-Cheesecake met frambozensaus en yoghurtijs
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken