Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
In sesam kort gebakken tonijn met ingelegde komkommer, sojastroop en wasabi-ijs 16,50
Gamba’s met pomodori en pittige mangosalsa 14,50
Gebakken coquille op salade van appel en bieten met shiso-kruidenkaas 14,50
Taartje van rundercarpaccio met rucolasoep en mozzarellastick 12,50
Steak tartaar met spiegelei, cornichons, kappers en piccalillysaus 16,50
Boletenrisotto met shiitake en gekaramelliseerde en gemarineerde tempeh (vegan) 12,50
Zalmtrio: gerookt, gemarineerd en paté met mosterd-dilledressing 13,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 7,50
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 12,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 9,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 9,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Kabeljauwfilet met rösti gebakken en salie-knoflooksaus 24,50
Gepocheerde tongfilet gevuld met zalmmousse en saffraansaus 27,50
Visvangst van de week gegratineerd met croutons, tuinkruiden en pecorino 25,50
Runderbiefstuk met saus van verse rode- en gedroogde groene peper 26,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
Gevulde Waardse kipfilet met tuinkruiden-roomsaus 23,50
Tamme eendenborstfilet rijkelijk overgoten met bosvruchtensaus 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 19,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 19,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 19,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus (vegan) 19,50


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 13,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 9,50
Kokoscannelloni gevuld met kokosparfait en chocoladebiscuit en frambozensorbetijs 11,50
Grand Dessert van ’t Haasje 16,50
Citroencrème brulee met sinaasappelsorbetijs en meringue 15,50
Chocoladeparade: taart, mousse en profiterole met mint-roomijs 14,50
Vegan aardbeiendessert: tartelette, sorbetijs en mousse 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 32,50


- Vitello Tonnato, sous vide bereide kalfsrosbief met saus van tonijn, kappertjes en ansjovis
of
Gelakte worstsoorten met zoete aardappel-crème en gekaramelliseerde vijg
of
-Koude komkommersoep, heerlijk fris en pittig

********************

- Gebakken zeebaarsfilet met dillesaus
of
- Hertenfilet met paddenstoelen en rode portsaus (+7,50)
of
- Kipdijsaté met gebakken ananas
of
- Wrap gevuld met barbecue Jackfruit en frites van zoete aardappel (vegan)

********************

-Pruimen-gembertaart met sorbetijs van het seizoen
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken