Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Tartaar van tonijn, avocado en mango met paprikacoulis 15,50
Gebakken bloedworst van het Livar-varken met karamelappel en bietencrème 14,50
Carpaccio van hert met balsamico, Padano en pijnboompittencrème 14,50
Terrine van wildzwijn met pompoen en piccalillysaus 15,50
Rollade van fazant en duif op paddenstoelencake en zwarte bessendressing 16,50
Brandade van gerookte paling met buikspek, jeneverbessencrème en gemarineerde komkommer 16,50
Quichetaart met pancetta en rucolasalade 12,50
Allergie? Meldt dit aan onze gastvrouw!

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 7,50
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 12,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 9,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 9,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote
Kabeljauwfilet met zuurkool en stamp, gegratineerd met kaas-kruidenpanade en beurre blanc 24,50
Zalmfilet in brioche-enveloppe met grove mosterdsaus 25,50
Waardse biefstuk met gebakken champignons en saus van rode en groene pepers 26,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
Trio van ’t Haasje: haasfilet met chocoladesaus, hazenpeper en hazenbitterbal met mosterd-piccalillycrème 27,50
Wilde eendenborstfilet met eendenrilette en bosvruchtensaus 25,50
Hertenbiefstuk met gemengde noten, aardappelgratin en veenbessencompote 26,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 21,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groenten, salade en vruchtencompote
Cannelloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 13,50
Parfait van tiramisu met koude cappuccino en chocolademousse 12,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 9,50
À la minute gebakken perentaart met oude port en roquefortijs 14,50
Grand dessert van ’t Haasje 17,50
Minicharlotte van frambozen met hazelnotencrunch en passievruchtensorbetijs 13,50
Bombe van zwarte bessenijs en kastanje-spaghetti en gel van crème de cassis 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 35,-


- Crunchy gebakken garnalen met hoisinsaus en paksoi
of
- Rundersteak tartaar met gepekelde eidooier en wilde paddenstoelen
of
- Salade gemarineerde tomaat met mozzarella en nectarines

********************

- Gebakken sliptongetjes met citroen-peterseliejus
of
- Demi coquelet met compote van appel en zwarte bessen
of
- Wildzwijn-rugfilet met pastinaak-selderijmousseline en jeneverbessensaus (+7,50)
of
- Witlof gevuld met krokante notenmix en avocado, gelakt in honing

********************

- Kaneelbavaroisetaart omgeven door pandan-spekkoek met sorbetijs van mango en passie
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken