Diner

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Dubbel gerookte paling op briochetoast en romige paté van geconfijte aardappel, boleet en prei 16,50
Makreelrilette met bietenchutney en gefrituurde appelkappers 14,50
Gerookte eendenborst met mango, spekjes en paddenstoelencake 14,50
Taartje van rundercarpaccio met rucolasoep en mozzarellastick 12,50
Geitenkaas met courgetterauwkost, tomatenjam en pijnboompitten 16,50
Gepofte appel met gebakken Livar-bloedworst, bietencrème en appelsorbetijs 12,50
Gepocheerde peer met roquefortbavaroise, zuurkoolflan en selderijkroepoek 13,50

Voorgerechten Vegetarisch

Alle voorgerechten worden voorzien van brood en roomboter
Brood met roomboter, kruidenboter, pesto en tapenade 7,50
Krokant gebakken camembert met appel-cranberrysaus 12,50
Gefrituurde champignons met Provençaalse knoflookroomsaus 9,50
Mosterd-crème soep met bospaddenstoelen 9,50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Skrei-kabeljauw met rösti gebakken en salie-knoflooksaus 24,50
Zeeduivelfilet in katenspek met koolrabi, pompoencrème en jus van limoen en rozemarijn 27,50
Visvangst van de week gegratineerd met croutons, tuinkruiden en pecorino 25,50
Runderbiefstuk met saus van verse rode- en gedroogde groene peper 26,50
Kalfswang en kalfszwezerik met gekaramelliseerde appel in bladerdeeg en calvadossaus 28,50
Gevulde parelhoenfilet met romige bieslooksaus 23,50
Gekonfijte eendenbout rijkelijk overgoten met bourgondische saus 24,50

Hoofdgerechten Vegetarisch à € 19,50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak-frites, groente, salade en vruchtencompôte
Canneloni gevuld met mediterrane groente, gegratineerd met mozzarella 19,50
Flensjestaart gevuld met spinazie, champignons en olijven met tomatensaus 19,50
Bladerdeeg saucijzenbrood van bospaddenstoelenragout met rode portsaus 19,50
Hazelnootselderijschnitzel met gebakken paddenstoelen en boletensaus 19,50


Nagerechten

Kaasplateau uit Hazerswoude 13,50
Flensjes gevuld met sneeuweieren, karamelsaus en walnoten-roomijs 9,50
Kokoscannelloni gevuld met kokosparfait en chocoladebiscuit en frambozensorbetijs 11,50
Grand Dessert van ’t Haasje 16,50
Charlotte Russe van bosvruchten met walnotencrunch en honingijs 15,50
Chocoladeparade: taart, mousse en profiterole met mint-roomijs 14,50
Wentelteefjes met anijsparfait, karamelappeltjes en limoncellogelei 12,50

3-gangen Surprise-menu
voor slechts € 42,50

U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt € 5,- toeslag berekend.
Alle voorgaande gerechten kunnen worden gehalveerd. De prijs is dan de helft + € 5,– op het totale menu p.p.

Kindergerechten € 12,50
Vissticks, Hamburger, Kroket, Frikandel, Kipnuggets, Saté of Biefstuk (€ 5,– extra)
De gerechten worden geserveerd met frites, mayonaise en appelmoes

Lunch

  Het restaurant is tijdens de lunch gesloten!
Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Graag vooraf reserveren!

Actie-menu € 32,50


- Vis-trio van Schotse gerookte zalm, Hollandse garnalen en Hangcultuur mosselen
of
- Huisgemaakte “Pulled Pork” met slamix en balsamico-dressing
of
-Romige Provençaalse tomatensoep met basilicum en krokante mozzarellaballetjes

********************

- Gebakken zeebaarsfilet met dille-roomsaus
of
- Scharrelkip-dijspies op Indische wijze met mangochutney
of
-Rosé gebraden runderpicanha overgoten met tuinkruidenjus
of
- Asperges met ei en/of beenham, gesmoorde krieltjes en boterjus

********************

-Spekkoekbavarois met kokosroomijs en zacht fruit
of
- Dessertverrassing op basis van gebak, mousse en ijs uit eigen keuken